Werknemers

Stress & Burn-out

Preventief: Je hebt last van stressklachten
Alles kost je steeds meer energie. Je bent moe, sneller geïrriteerd en hebt fysieke klachten die maar niet overgaan. Op je werk kun je je nog maar moeilijk concentreren en thuis kun je jezelf niet meer echt ontspannen. Je weet; dit ga ik niet meer lang volhouden. Dit inzicht is belangrijk en de eerste stap naar verandering. Nú starten aan herstel van je energiebalans kan een burn-out voorkomen. 

Maak dus HIER een gratis afspraak en voorkom die burn-out. 

Uit balans
Kortdurende (positieve) stress heb je nodig om tot optimale prestaties te komen.  Langdurige stress heeft grote gevolgen; chronische vermoeidheid, depressie, angst stoornissen, immuunziekten, hart- en vaatziekten en chronische pijnklachten. Je lichaam raakt overbelast en uit balans. Je wordt ziek, raakt overspannen of belandt in een burn-out. Met alle gevolgen van dien.

Curatief: Het herstellen van een burn-out
Herstellen van stressklachten of een burn-out gaat niet vanzelf. Daarom is het belangrijk dat je inzicht krijgt in jouw stress veroorzakers en energieslurpers.  Leren omgaan met de uitdagingen die jouw leven met zich meebrengt zorgt ervoor dat je duurzaam herstelt en terugval voorkomt.   

stress-2902537_1920pixabay.jpg (341 KB)


Je hebt een burn-out

Heb je een burn-out dan herken je jezelf niet meer. Wat jou voorheen goed afging, lukt niet meer. Je bent uitgeput, hebt geen zin meer in sociale contacten en bent niet meer in staat om te werken. Je hebt het gevoel de controle kwijt te zijn over je leven en vraagt je af of het ooit nog goedkomt.

Stap 1 in de aanpak bij een burn-out: rust. Het is van groot belang dat je lichaam eerst rust krijgt en je energiebalans herstelt. Dan pas volgt stap 2: de mentale ontwikkeling. Hoe ga je om met jouw stressoren, hoe voorkom je dat je over je grenzen gaat.  Inzicht brengt verandering en genezing op gang. Des te sneller je start met de juiste persoonlijke begeleiding, des te sneller nemen jouw zelfvertrouwen en energie toe.

Zonder actie geen resultaat
Stress- en burn-out coaching van Life Change Coaching kent een intensieve en doelgerichte aanpak, gericht op het verantwoord begeleiden naar werk of een andere levensinvulling. Met jouw persoonlijke TAKE CARE PROGRAM leer je jouw energiebalans te herstellen en de oorzaken van stress aan te pakken. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie en belastbaarheid.

Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Meer weten over het TAKE CARE PROGRAM. Kijk dan HIER voor het coaching aanbod. 

Gun jezelf meer vitaliteit, rust en balans
Wil je af van je stressklachten of uit je burn-out situatie, kom dan nu in beweging! Werkgevers betalen vaak mee als het gaat over het voorkomen of verkorten van ziekteverzuim. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Want alleen door te doen bereik je het gewenste resultaat.

Start nu met jouw persoonlijke TAKE CARE PROGRAM. Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.