Werknemers

Re-integratie 

Je gaat re-integreren. Of je bent aan het re-integreren en het lukt je niet, of onvoldoende, om je werk te hervatten. Je voelt je nog onzeker, ziet als een berg tegen je werk op. Heb je moeite om te accepteren en uit te spreken dat je (nog) niet volledig inzetbaar bent? Life Change Coaching kan je in deze fase helpen om wat steviger in je schoenen te komen staan. Soms heb je gewoon net even dat steuntje in de rug nodig. 

Re-integratie: terug naar het arbeidsproces
Het terugkeren naar je werk is de verantwoordelijkheid van werkgever èn werknemer. Jullie beiden zijn gebaat bij een effectieve aanpak om jou weer goed te laten functioneren. Oók als je klachten chronisch zijn. Om duurzaam te re-integreren en de kans op terugval te beperken is het goed om begeleid te worden in jouw herstelproces. Door een onafhankelijke coach die luistert naar wat voor jóu belangrijk is in deze periode en rekening houdt met jouw verminderde belastbaarheid. 
 
DSC_3030.JPG (208 KB)
Kom in beweging  
Te lang thuis blijven draagt niet bij aan herstel, te hard van stapel lopen echter ook niet. Het is zoeken naar de juiste balans. Zowel privé als op je werk. Je taken goed afstemmen op je belastbaarheid. Jezelf niet overvragen. Je grenzen leren kennen. Zo breng je draaglast en draagkracht in evenwicht. Zeker bij chronische klachten draagt een goede begeleiding door een ervaringsdeskundige bij aan duurzame inzetbaarheid.

Zonder actie geen resultaat
Re-integratie coaching van Life Change Coaching heeft een intensieve en doelgerichte aanpak, gericht op het verantwoord begeleiden naar het arbeidsproces. Met jouw persoonlijke TAKE CARE PROGRAM kom je in beweging. Leer je je werkzaamheden weer oppakken. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie en belastbaarheid.

Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Meer weten over het TAKE CARE PROGRAM. Bekijk dan HIER het coachaanbod. 

Gun jezelf meer vitaliteit, rust en balans
Wil je duurzaam en met meer energie en plezier re-integreren, kom dan nu in beweging! Werkgevers betalen vaak mee als het gaat over het verkorten van ziekteverzuim. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Want alleen door te doen bereik je het gewenste resultaat.

Start nu met jouw unieke TAKE CARE PROGRAM. Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.