Werknemers

Ingrijpende veranderingen

Jouw leven is ingrijpend veranderd
Privé of op je werk. Bijvoorbeeld als gevolg van een (chronische) ziekte, een reorganisatie of een andere verandering in je leven die gevolgen heeft voor jou. Hoe ga je om met jouw gedachten, gevoelens, pijn? Hoe accepteer je dat je leven veranderd is en hoe nu verder? Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen.

Het gevoel dat het niet meer vanzelf gaat
Wat je voorheen goed afging kost je nu steeds meer energie. Je hoofd maakt overuren en dit zorgt voor fysieke en mentale problemen. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is als je chronisch ziek wordt, je baan kwijtraakt en je leven drastisch verandert. Dan is het fijn als je begeleid wordt door iemand die weet hoe jij je voelt. Die je leert hoe je weer rust krijgt in je lichaam en je hoofd. Zodat je ondanks de verandering weer positief naar de toekomst kunt kijken. 

De sleutel tot succes? 
De omstandigheden kun je niet veranderen, wel de manier waarop jij ermee om gaat. Jouw gedachten bepalen in grote mate je gevoel en gedrag. Door te gaan voelen ga je jezelf beter voelen. Je krijgt weer vertrouwen en wordt mentaal sterker. Je vitaliteit en energie nemen toe.
 
DSC_8741.JPG (392 KB)
Vitaliteit: fysieke en mentale gezondheid
Het is belangrijk om in deze periode zowel aan je fysieke als mentale balans te werken. Zodat je weer grip krijgt op je leven en je vitaliteit toeneemt. Dat kan met jouw persoonlijke TAKE CARE PROGRAM. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie en belastbaarheid.

Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Meer weten over het TAKE CARE PROGRAM. Bekijk dan HIER het coachaanbod.

Zonder actie geen resultaat 
Life Change Coaching heeft een persoonlijke en doelgerichte aanpak, gericht op het verantwoord begeleiden naar een nieuwe balans. Met jouw persoonlijke TAKE CARE PROGRAM leer je omgaan met jouw nieuwe werkelijkheid.

Gun jezelf geluk en gezondheid
Wil je effectief werken aan jezelf, kom dan nu in beweging! Werkgevers betalen vaak mee als het gaat over het verkorten van ziekteverzuim. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Want alleen door te doen bereik je het gewenste resultaat.

Start nu met jouw persoonlijke TAKE CARE PROGRAM. Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.