Werkgevers

Verzuimbegeleiding

Je werknemer is ziek thuis. Ondanks diverse inspanningen is het zowel jou als werkgever als ook de bedrijfsarts en/of specialist (nog) niet gelukt om je werknemer terug naar werk te begeleiden.

Waarom nú een coach inschakelen?
Wil je effectief werken aan duurzaam herstel dan is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in de oorzaken van het verzuim. Hoe komt het dat je werknemer ziek is geworden? En wat is helpend in het herstel? Is er misschien sprake van een chronische ziekte en hoe ga je daar als werkgever en werknemer mee om? Met deze en andere vraagstukken gaan we samen aan het werk. Zo komt er beweging en verandering op gang. Om herstel te bespoedigen en terugval te voorkomen is een gezond evenwicht nodig tussen lichamelijke, psychische en sociale factoren. 

Een HR medewerker of leidinggevende heeft vaak niet de tijd of de juiste vaardigheden om je werknemer ook bij mentale ontwikkeling te begeleiden. En dat is erg voornaam als het gaat over duurzaam herstel. 

Als gediplomeerd NOBCO coach met jarenlange managementervaring ontlast ik de organisatie. Snel en effectief.
Claudia boek adventures.JPG (188 KB)

Plan van Aanpak
Re-integreren is een verantwoordelijkheid van zowel werkgever en werknemer, beiden zijn dus gebaat bij een effectieve aanpak van re-integratie. Samen met de medewerker wordt het doel van de coaching en het TAKE CARE PROGRAM besproken.

Snel en effectief werken aan herstel
Verzuimbegeleiding van Life Change Coaching kent met het TAKE CARE PROGRAM een persoonlijke, intensieve en doelgerichte aanpak, gericht op het verantwoord begeleiden naar duurzame inzetbaarheid. Vanaf het eerste uur dat de coaching start tot en met de nazorg op de werkplek. Er wordt effectief gewerkt aan de balans van je medewerker; fysiek en mentaal. Zo wordt de kans op terugval beperkt. 

Samen-werken aan duurzame inzetbaarheid
Investeer in verzuimbegeleiding van Life Change Coaching. Je werknemer is snel weer inzetbaar en je bespaart op verzuimkosten. 

Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Benieuwd naar het TAKE CARE PROGRAM? Kijk HIER voor het aanbod coaching.