Werkgevers

Burn-out begeleiding

Jij hebt een burn-out of één van je werknemers is uitgevallen met stress- of burn-out klachten. Dit heeft een enorme impact. Niet alleen op de persoon zelf, maar ook op het hele team, de werksfeer, de onderlinge verhoudingen. 

Snelle interventie is belangrijk om onnodig langdurig ziekteverzuim en hoge verzuimkosten te voorkomen. Des te eerder je met persoonlijke begeleiding bij stressklachten en burn-out start, des te sneller wordt de weg naar herstel ingezet. Een gedegen en effectieve begeleiding tijdens het herstel bij stressklachten of een burn-out is essentieel. Als gediplomeerd stress en burn-out coach begeleid ik jou of je werknemer preventief; om een burn-out te voorkomen en curatief; helpend in het herstel. Dankzij mijn jarenlange managementervaring kan ik snel schakelen tussen werkgever en werknemer. Dat werkt prettig en effectief. 

connectie.jpg (192 KB)

Snel en effectief werken aan herstel
Stress- en burn-out coaching van Life Change Coaching kent een persoonlijke, intensieve en doelgerichte aanpak, gericht op het verantwoord begeleiden naar werk. De energiebalans wordt hersteld en de oorzaken van stress worden aangepakt. Hierdoor komt verandering op gang. De werknemer is beter in staat om met stress veroorzakende omstandigheden om te gaan. Het resultaat is meer veerkracht, vitaliteit en balans. Hierdoor wordt de kans op terugval beperkt.

Met het persoonlijke TAKE CARE PROGRAM begeleid ik je medewerker naar duurzaam herstel.  Kijk HIER voor het aanbod coaching.

Samen-werken aan duurzame inzetbaarheid
Slimme werkgevers investeren in duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Want de kosten van een coachtraject zijn snel terugverdiend als blijkt dat werknemers sneller en duurzamer re-integreren. Zo bespaar je verzuimkosten en voorkom je terugval.

Maak HIER een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.