Over ons

Werkwijze 

Anderen omschrijven mijn manier van coachen als persoonlijk, empathisch en doelgericht. Rustig, met aandacht voor jou en jouw verhaal. Ik begeleid je op jouw reis naar persoonlijke groei, balans en vitaliteit. Met een open mind en een positieve mindset. Soms confronterend. Liefst met humor. Ik ben je mentor en je coach. Ik steun je bij tegenslagen. 

Omdat ieder mens uniek is, heb ik het TAKE CARE PROGRAM ontwikkeld waarin je 4 fases, de 4 V's, doorloopt met als basis de Vitaliteitscirkel.

De 4 V's in jouw op-maat-programma:

FASE 1: Verbinding: Met jezelf en je omgeving. De verbinding met jezelf herstellen en bewust zijn van wie je bent en wat je wilt. Je leert hoe je gedachten, gevoelens en gedrag elkaar beïnvloeden. Want pas als je je bewust bent van iets, kun je er iets aan veranderen. Je leert jezelf beter voelen door beter te voelen. Simpel en effectief.

FASE 2: Vertrouwen: Je zelfvertrouwen neemt toe. Je voelt je energie toenemen en gaat werken aan je doelstellingen. Vanuit jouw passie en drijfveren.

FASE 3: Veerkracht; Je hebt voldoende veerkracht ontwikkeld om beter om te kunnen gaan met dagelijkse stress en de veranderingen en de ingrijpende gebeurtenissen die het leven kent.

FASE 4: Vitaliteit: Je hebt weer energie. Je weet nu wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt. Je bent de betere versie van jezelf geworden. Meer in verbinding met jezelf en met je (werk)omgeving. Met jouw vitaliteitscirkel in balans voel jij jezelf gelukkiger en vitaler. Zodat je vol energie en met haalbare doelen zelfstandig verder kunt. Zowel privé als in je werk. 

Wil jij een coach die jou begeleidt naar meer (veer)kracht, persoonlijke groei en vitaliteit? Of wil jij meer informatie? Vraag dan HIER meer informatie of een gratis adviesgesprek aan.