Over ons

Werkwijze 

Anderen omschrijven mijn manier van coachen als persoonlijk, empathisch en doelgericht. Rustig, met aandacht voor jou en jouw verhaal. Ik begeleid je op jouw reis naar persoonlijke groei, balans en vitaliteit. Met een open mind en een positieve mindset. Soms confronterend. Liefst met humor. Ik ben je mentor en je coach. Ik steun je bij tegenslagen. 

Omdat ieder mens uniek is, heb ik het TAKE CARE PROGRAM ontwikkeld waarin je 4 FASES doorloopt met als basis de Vitaliteitscirkel.

FASE 1: Verbinding: Met jezelf en je omgeving. Jezelf beter voelen door beter te voelen. Bewustwording van gedachten, gevoelens en emoties. Gedragspatronen en overtuigingen worden blootgelegd. Want pas als je hiervan bewust bent kun je er iets aan veranderen.

FASE 2: Vertrouwen: In eigen kunnen. Je zelfvertrouwen en energie nemen toe. Je weet wie je bent en wat je wilt. 

FASE 3: Veerkracht; Je hebt voldoende veerkracht ontwikkeld om beter met stressvolle gebeurtenissen om te gaan.

FASE 4: Vitaliteit: Je ervaart meer energie. Je bent vitaal genoeg om weer aan het werk te gaan.  Je bent de betere versie van jezelf geworden. Meer in verbinding met jezelf en met je (werk)omgeving. Met jouw vitaliteitscirkel in balans voel jij jezelf gelukkiger en vitaler zodat je zelfstandig verder kunt. Zowel privé als in je werk. 

Wil jij een coach die jou begeleidt naar meer (veer)kracht, persoonlijke groei en vitaliteit? Of wil jij meer informatie? Vraag dan HIER meer informatie of een gratis adviesgesprek aan.