Over ons

Werkwijze 

Anderen omschrijven mijn manier van coachen als persoonlijk, empathisch en doelgericht. Rustig, met aandacht voor jou en jouw verhaal. Ik begeleid je op jouw reis naar persoonlijke groei, balans en vitaliteit. Met een open mind en een positieve mindset. Soms confronterend. Liefst met humor. Ik ben je mentor en je coach. Ik steun je bij tegenslagen. 

Omdat ieder mens uniek is, heb ik het TAKE CARE PROGRAM ontwikkeld waarin je 4 FASES doorloopt met als basis de Vitaliteitscirkel.

FASE 1: Energiemanagement: Je gaat energie opbouwen en jezelf beter voelen door beter te voelen. 

FASE 2: Stressmanagement: Je leert alles over positieve en negatieve stress. Je krijgt inzicht in jouw stressors en hoe hiermee om te gaan. Je ervaart al meer energie en minder stress en vermoeidheid.

FASE 3: Vertrouwen en Veerkracht: Hier werk je aan persoonlijke groei. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kwaliteiten en je valkuilen zijn. Je word je bewust van gedrag, gedachten, gevoelens en emoties. Want pas als je hiervan bewust bent kun je er iets aan veranderen. Ook ontwikkel je voldoende veerkracht om met stressvolle gebeurtenissen om te gaan.

FASE 4: Vitaliteit:  Je ervaart meer energie. Je bent beter in balans en vitaal genoeg om (weer) te werken of een andere invulling te geven aan jouw leven. 

JE BENT DE BETERE VERSIE VAN JEZELF GEWORDEN! 

Wil jij een coach die jou begeleidt naar meer (veer)kracht, persoonlijke groei en vitaliteit? Of wil jij meer informatie? Vraag dan HIER meer informatie of een gratis adviesgesprek aan.