Over ons

Recensies

Werkstress

Claudia stelt vragen waardoor je zelf tot inzichten komt. Dit helpt mij heel goed, veel beter dan dat iemand mij vertelt wat ik het beste zou kunnen doen of denken. Het is in dit proces belangrijk om zelf tot de inzichten te komen die leiden tot ander gedrag waar je uiteindelijk zelf het profijt van ervaart. 

Ik kreeg oefeningen tijdens de coaching maar ook om zelf thuis te doen. Deze vond ik prettig, helder en nuttig. 

Claudia is een open, warm en betrokken persoon. De gesprekken waren ontspannen, waar nodig met een spreekwoordelijke spiegel die ze je voorhoudt maar zeker ook met humor. Wanneer het nodig was om tussentijds contact te hebben, was dit altijd mogelijk. 

In het coachingstraject heb ik veel handvaten gekregen waarmee ik verder kan, van tips voor kleine dingen tot aan bewustwording van wat gedrag met je doet en hoe je dit, waar nodig, succesvol kunt ombuigen. En voor mij het voornaamste; minder streng zijn voor mezelf, veel meer in balans. Het voelt echt als een verlichting! Zonder Claudia had ik dit niet voor elkaar kunnen krijgen. 

- Vrouw, 42 jaar | Sales -

Ik heb weer energie

Ik piekerde, sliep slecht en kreeg last van hyperventilatie. Iemand zei dat ik misschien wel een burn out had maar dat wilde ik niet geloven. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om een coach te zoeken en naar Claudia ben gegaan.
Claudia luistert goed en heeft me geholpen om de rust te vinden. Door de fijne gesprekken en de huiswerkopdrachten kreeg ik inzicht in mijn patronen. Daardoor leerde ik om mijn grenzen aan te geven en beter te plannen. Ik heb weer overzicht en mijn werk geeft me weer energie terwijl ik er eerst op leegliep. Zonder Claudia was het me niet gelukt denk ik en was ik misschien wel langdurig uitgevallen. 
- Anja | Manager -

Loopbaan coaching

Claudia heeft een natuurlijke rust over zich die mij persoonlijk zeer aanspreekt in een coach. Die rust brengt zij over en straalt daarmee een warme deken van vertrouwen uit. Dit vertrouwen kun je weer perfect gebruiken in de opdrachten die je meekrijgt. Om dichterbij je ECHTE , LIEFDEVOLLE IK , te komen heb je dat vertrouwen keihard nodig. 
Ook de coachings wandelingen zijn heerlijk. In het groen komt de rust weer terug. Bedankt Claudia

- Vrouw, 42 | kwaliteitsgoeroe - 

Revalidatie coaching

“Die Kunst der kleinen Schritte” | “Geduld”

Opeens, na een ernstig auto-ongeluk, kwam mijn hele leven tijdelijk tot stilstand. Van een actief vol leven naar…. stil liggen met 20 minuten lopen op een dag. 

Mijn revalidatie duurde ruim 2 jaar. Claudia’s professionele ondersteuning heeft mij geholpen de basis van mijn denken en doen te veranderen, d.w.z. aan te passen aan mijn nieuwe situatie. Claudia weet als geen ander de juiste vragen te stellen, die dan tot actie leiden.

We stelden realistische doelen. Van gehaast en efficiënt naar geduldig en voldoening. Van niets willen missen naar volop aanwezig zijn in het moment.

“De verandering die je zoekt zit in jezelf” zei ze. Dat klopt. Maar hoe fijn en waardevol is het op dit stukje weg begeleid en gesterkt te worden door een coach als Claudia! 

- Antje | Edelsmid - 

Wat heb ik veel te danken aan Claudia

Wat heb ik al veel te danken aan Claudia. De heldere inzichten.
Hoe Claudia het stuk waar ik tegen aan loop helder in kaart brengt. zodat ik snap wat er gebeurt.
Maar wat veel belangrijker is voor mij. Het mij laten voelen. Voelen hoe het is als de emotie die er onder zit weg is.
En dan nog eens naar het probleem kijken. Mij zelf laten denken door de juiste vragen te stellen. Dat geeft ruimte en laat mij mijzelf weer in mijn eigen kracht staan. Dat levert energie op en moed. Moed om door te pakken.
Claudia straalt rust uit en brengt diezelfde rust over. Claudia kan heel snel schakelen. Is flexibel en kan zo tools geven op wat er op dat moment nodig is.

- Stephan | Ondernemer -

Ik ben nu weer happy

Ik was altijd moe. Haalde geen energie meer uit mijn baan en wilde iets anders maar ik wist niet wat. Claudia heeft me heel goed de spiegel voorgehouden. Ze voelde heel goed aan wat ik nodig had om contact te maken met mezelf. Nu weet ik wat voor mij belangrijk is en waar ik energie van krijg. Ze liet het mij zelf onderzoeken en dat was heel fijn. Ik kreeg weer een doel. Ik ben nu weer happy en zorg dat ik elke dag iets doe waar ik energie van krijg.
-Anoniem-

Mijn zelfvertrouwen is toegenomen

Claudia luistert goed en stelt de juiste vragen. Soms worstelde ik met mezelf tijdens een coach sessie maar later besefte ik dat het precies de vinger op de zere plek was. Ik was heel onzeker en dat stond mijn ambities in de weg. Daardoor kreeg ik allerlei klachten. Na 3 sessies was mijn zelfvertrouwen al enorm toegenomen en de nare dingen uit mijn verleden die ik met me meedroeg heb ik een plek kunnen geven. Nu durf ik te zeggen wat ik wil en heb ik de baan die bij me past. Ik ben heel dankbaar voor de inzichten en tools die Claudia me gegeven heeft.
- Vera | Directie secretaresse -

Workshop Stress-Les(S)

"Ik heb leren voelen" "De ademhalingsoefeningen waren heel fijn" "Goede presentatie" "Claudia is heel relaxed" 

Workshop Stress-Les(S)

"Claudia straalt positieve energie uit ""Ze legt duidelijk uit" "Ik heb geleerd dat ik meer aandacht mag geven aan mijn energiegevers" "Ik vond de ontspanningsoefeningen erg fijn"